Taksi- ja kuljetuspalvelut luotettavasti Liedossa

Yhteydenotto

Taksi Jokilan palveluihin kuuluvat niin lyhyen varoitusajan ajot kuin hyvissä ajoin sovitut tilausajot. Kuljetuskalustonamme toimii tilava Skoda Superb farmariauto (1+4 henkeä), joka soveltuu monenlaisiin matkustus- ja kuljetustarpeisiin. Sen kyydissä on mukava kulkea pidempiäkin matkoja suurempienkin matkatavaroiden kanssa. Myös erillinen tavarankuljetus onnistuu mainiosti.

Liikkeelle Liedossa – kuljetuspalvelut taksilla Tarvasjoella!

Minne vain mielitkin Varsinais-Suomessa

Tarjoamme kuljetuspalveluita yksityishenkilöille, yrityksille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Kuljetamme teidät ripeästi ja turvallisesti haluamaanne kohteeseen kaikkialla Varsinais-Suomen alueella. Olittepa sitten menossa esimerkiksi lentokentälle, juna-asemalle, sairaalaan, terveyskeskukseen, töihin tai kotiin, Taksi Jokila vie aina perille saakka. Matkan aikana voitte vaihdella kuulumisia ystävällisen kuljettajamme kanssa, jolloin aikakin vierähtää rattoisammin.

Sertifioitu taksiyritys

Taksi Jokilalle on myönnetty Taksialan Laatukeskuksen sertifikaatti. Taksialan Laatukeskus koordinoi ja kehittää Suomessa valtakunnallisesti taksien laatutoimintaa. Taksialan Laatukeskuksen tehtävänä on myös hoitaa laatujärjestelmään liittyvien yhtiöiden ja taksiyrittäjien koulutusta, ylläpitää tietopankkia erilaisista laadunvalvontaan ja ylläpitämiseen liittyvistä käytännöistä sekä hoitaa laatuasioihin liittyvää viestintää ja markkinointia. Taksialan laatujärjestelmä on rakennettu yhteisessä projektissa liikenne- ja viestintäministeriön kanssa.

Taksiliitto

Hinnasto

Minimihinta 10€

Aloitusmaksu arkisin klo 6-18 sekä la ja aattoina 6-16 4,90€
Pyhinä ja muina aikoina 7,90€

Matkataksa 1-4 hlö 1,20€/km
Aikataksa 1,00€/min

Ennakkotilausmaksu 5,00€

Kiinteähinta voidaan sopia Kuljetuksen hinta muodostuu aloitusmaksusta, ajetusta matkasta sekä matkaan käytetystä ajasta.


Otattehan yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai oheisella yhteydenottolomakkeella ja pyytäkää tarjous kuljetuspalveluista Liedossa ja lähialueilla!